dijous, 9 d’octubre de 2014

II Tasta Sitges 2014

'Tasta Sitges' te lloc desprès de la bona acollida que va tenir la seva estrena l'any passat. Els establiments participants en aquesta ruta de tast, ens apropen en un format diferent un conjunt de propostes selectes i d'excel·lent nivell culinari, maridat amb les millors bodegues.

 
Al llarg del mes d'octubre, aquests establiments ens apropen un tast de mitja ració d'un plat, acompanyat d'una copa de vi de Bodegues Torres o cava Torelló, a un preu total de 9€. Es tracta d'oferir plats originals i aportar propostes tan engrescadores com per exemple:

  • Suquet de gambes
  • Llom de bacallà confitat amb crema de pèsols i gules saltat amb 'piquillo'
  • Broquetes cruixents de gambes, calamar i pop acompanyat amb maionesa de caviar
  • Tulipa farcida de remenat de gules i vieires sobre base de marisc coronada amb broqueta de gambes i patata
  • Cilindre de llebre cuit a baixa temperatura i farcit de fetge d'ànec, tòfona negra i festuc

Et recomano donar un cop d'ull al llibret amb tota la informació sobre 'Tasta Sitges 2014', on a més de les diferents racions, tens un planell i totes les dades per gaudir d'una experiència gastronòmica molt engrescadora.



Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada